top of page

WORKSHOP / events

How to get more SUPERPOWERS (at work)_ 2.PNG
Word jij soms ook gek van alle afleidingen die gedurende de dag op je afkomen en je aandacht vragen? Van je eigen gedachten tot Teams/Whatsapp berichten, e-mail notificaties, pushberichten etc., en heb jij regelmatig een onrustig/opgejaagd gevoel met een lijst aan taken die zich maar blijven opstapelen en nooit lijken af te komen?
 
Herkenbaar!

Van de 15 jaar dat ik werkzaam ben in de corporate wereld, heb ik hier ruim 10 jaar hiermee geworsteld. Maar na veel vallen en opstaan, weet ik nu hoe je meer gedaan kunt krijgen in minder tijd. Hoe je meer focus kunt krijgen, 'slimmer' kunt worden, meer rust kunt ervaren, waarbij je ook nog energie overhoudt voor dingen naast werk. Dit doe ik door het delen van 3 van mijn voornaamste life hacks hiervoor. 

De sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en wordt afgesloten met een moderne meditatie voor drukke mensen, zoals jij en ik :-)


Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en denk je dat dit relevant kan zijn voor jezelf, je team of andere collega’s? Stuur me dan een berichtje.

Op naar meer rust, energie, focus & productiviteit,
 
Warme groet, Henny******


Verder, geef ik veel verschillende (online) events, voor meer informatie hierover, volg me op instagram :-)
bottom of page